Badehotellets aftenmenu

Forretter

Kold røget laks
med purløgscreme, rugbrødsdip & salater

Skagenskinke
med rygeostcreme, daddel tomater & sprød salat

Carpaccio af dansk okse
med trøffelolie, parmesan & rucola

Hovedretter

Fransk perlehønebryst
med græskarpuré, grønkål og hønsecreme

Helstegt oksemørbrad
med selleripuré, sommergrøntsager og trøffelsauce

Helleflynder
med urter a la nage & små kartofler

Desserter

Creme bruleé
med hindbærsorbet og lemoncurd

Citron marinerede jordbær
med vaniljeis, mynte & sprødt

Udvalg af danske og europæiske oste
hertil oliven og syltet valnødder

1 retter: 245,-

2 retter: 325,-

3 retter: 435,-

 

 

Badehotellet for børn

Børnebøf
med sauce, salat & nye kartofler
95,-

Børne-is
med chokoladesauce
65,-

 

Vi tager forbehold for udsolgte råvarer

Afmeld nyhedsbrev