Nyd et ophold i Guesthouse de luxe

Lej Guesthouse de luxe med udsigt til den smukkeste sø nær Gilleleje Badehotel. Tag en pause fra hverdagen og nyd et afslappende ophold i private og naturskønne omgivelser.

Guesthouse de luxe ved Gilleleje Badehotel.

Huset rummer 1 separat soveværelse med dobbeltseng samt 1 hems med adgang via skibsstige, hvoraf sidstnævnte er velegnet til 1-2 børn i alderen 8-18 år.

Både soveværelse og hems er udstyret med Hästens-senge.

Derudover rummer huset egen stue med tv, Kvänum køkken, brændeovn, og udestue/spisestue med plads til op til 8 personer.

Endelig byder huset på såvel en sol-terasse mod øst samt en 30 m2 stor terasse mod vest, så både morgensolen og aftensolen kan nydes i de skønne, grønne omgivelser.
Guesthouse de Luxe kan lejes ml 1-5 dage.

Vi gør dog venligst opmærksom på, at der ikke må holdes fester eller støjende arrangementer grundet områdets natur-status.

Huset, der er 110 m2 og har egen privat parkering, ligger placeret 100 meter fra Gilleleje Badehotel og 150 meter fra havet. Man kan således både køre til huset eller gå langs en lille sti igennem det grønne område der omkranser huset og søen.

Kæledyr er ikke tilladt. Det er desuden ikke tilladt at anvende grill hverken udendørs eller på terassen.

Se også Hytterne i Skoven

Et kig til udestuen i Guesthouse de luxe ved Gilleleje Badehotel.Stuen med tv i Guesthouse de luxe ved Gilleleje Badehotel.

I udestuen er der spisebord og stole med plads til 8 personer.

Udsigt til den smukke sø fra solterrassen. Guesthouse de luxe har soveværelse med dobbeltseng og hems, velegnet til to børn i alderen 8-18 år.

Guesthouse de luxe rummer et lækkert Kvänum-køkken og brændeovn.Spisestuen i Guesthouse de luxe.

 

Lej Guesthouse de luxe her:

Book online
Afmeld nyhedsbrev