Aktiviteter

Pift jeres konference op med fysiske udfordringer, kreative aktiviteter eller forkælelse af krop og sjæl i Badeafdelingen.

Der er et væld af muligheder for at kombinere business og pleasure på og omkring Gilleleje Badehotel.

Wellness

Vores korps af massører står klar til at give jer en afstressende massage, som kan tilpasses efter jeres kursusarrangement. Der er desuden mulighed for at benytte badeafdelingens faciliteter, herunder sauna, dampbad og tyrkisk bad, eksempelvis som afrunding på en intensiv kursusdag eller inden middagen.   OBS: Behandlinger skal forudbestilles i receptionen

Vinsmagning

I samarbejde med vores dygtige vinfolk og tjenere kan vi tilbyde en sjov og inspirerende udfordring inden middagen: En blindsmagning af 3 hvidvine og 3 rødvine, som vi tilbyder i 3 priskategorier alt efter erfaring og budget. Vi har gjort det uhøjtideligt og nemt; hver deltager får udleveret et ark med beskrivelse af vinene, som de herefter skal smage sig frem til. Den deltager, der har flest rigtige, har vundet dagens event og en flaske vin.   OBS: Arrangementet skal forudbestilles og vi forudsætter minimum 8 deltagere.

Solnedgang & Champagne

Folk taler så meget om solnedgangen i Gl. Skagen, men det må være fordi, de aldrig har oplevet solnedgangen fra Gilbjerghoved. Når årstiden og vejrguderne ellers tillader det, vil vi klart anbefale at samles uden for og nyde den med et glas champagne i hånden. Ps: Vi har gennem tiden erfaret, at ”arrangementet” også falder i særdeles god jord hos eventuelle rygere i selskabet.   OBS: Servering af champagne skal aftales med receptionen om formiddagen.

Udflugter

Benyt jer af den storslåede natur omkring hotellet og drag på teambuildingudflugt på Gilbjerghoved. Vi er gerne behjælpelige med picnickurve til turen.   OBS: Picnickurve skal bestilles senest dagen før i receptionen

Fysisk udfoldelse

Styrk sammenholdet med en tur på ”greenen”. Der er to golfklubber i nærheden af Gilleleje Badehotel. Gilleleje Golfklub og Passebækgaard  Det er også muligt at leje cykler på hotellet, hvis I ønsker at drage længere ud i landskaberne. Prøv f.eks. en tur til Ruslands Bakker og se det fantastiske Tegners Museum. Kort over nærområdet fås i receptionen.

Afmeld nyhedsbrev